Coaching

“Follow your own path, and you’ll be given wings to fly”

In de hektiek van je studie of je eerste baan kan het zijn dat je tegen je eigen grenzen aanloopt. Soms rommelt het wat onder het oppervlak, maar je kunt er de vinger niet opleggen. Je bent druk bezig, maar vraagt je of of dat écht is wat je wilt en wat bij je past. Of je voelt dat je meer kunt of anders zou willen acteren, maar hoe dan? Het is fijn om dan een coach in te schakelen als ondersteuning voor je ontwikkelingsproces.

Als coach help ik jou om te ontdekken wat je eigen pad is, zodat je zelf stappen kunt zetten om verder te komen. Soms hou ik je een spiegel voor, soms loop ik een stukje met je mee of daag ik je uit. Ik werk vanuit de metafoor van de dennenappel: Door je te ontwikkelen kan je uiteindelijk ook opengaan en jezelf laten zien, en dan ook doorgeven wat je hebt geleerd. Daarom zijn veel van de thema’s waarop ik coach, thema’s die voor mijzelf ook belangrijk zijn of zijn geweest. Dit zijn bijvoorbeeld:

– vertrouwen op je eigen kunnen;dennenappel

– grenzen stellen;

– rust vinden en nemen (o.a. voor HSP);

– werken met je intuitie;

– creativiteit (her)ontdekken en inzetten.

Ik werk voornamelijk met jongeren tot ongeveer 30 jaar vanuit de basis van intuïtief coachen met een mix aan modellen en technieken, waaronder systeemdenken, creatieve en associatieve technieken en vloerankers/opstellingen.

Wil je kennismaking met mij als coach? Neem dan contact met mij op voor een kennismakingsgesprek.

Omdat integriteit en vertrouwen in coaching erg belangrijk is, werk ik volgens de ethische gedragscode van de NOBCO.

I also coach in English and Spanish, for further information, please contact me.