Tussenjaargangers

 

ZET JE EIGEN KOERS UIT 

Je hebt je HAVO/VWO of HBO/WO afgerond en weet je niet wat te doen. Of je weet niet welke studie moet kiezen, omdat je niet weet waar je goed in bent of wat je leuk vindt.

Dat ligt er niet aan dat je niet wilt kiezen, of dat je niet gemotiveerd bent. In tegendeel, als jij weet wat je wilt,ga je er volledig voor.

Maar door alle keuzes en mogelijkheden, door de stortvloed van informatie en meningen van anderen is het lastig om te weten en te voelen wat jij echt wilt.

En hoe je daar nu achter komt? Waar begin je in hemelsnaam?

(Je bent echt niet de enige die daarmee worstelt, ik heb wel 20 open dagen bezocht voor ik wist wat ik ging studeren. En heel veel anderen ook of zelfs nog meer.)

 

IF YOU DON’T KNOW WHERE YOU ARE GOING, ANY ROAD WILL TAKE YOU THERE – uit Alice in Wonderland

Wil jij over 9 maanden:

  • Weten wie jij wie jij echt bent en wat jij echt wilt?
  • Zekerheid hebben over welke studie of baan bij jou past?
  • In staat zijn om keuzes maken vanuit jezelf?
    Los van wat anderen denken over en willen van jou
  • Niet meer volgend zijn, maar zelf je leven leiden, volgens je eigen plan?

Dan is het tijd om NU in actie te komen. Want de enige die jouw koers kan uitzetten, dat ben jij. Met een beetje hulp. Een beetje van jezelf en een beetje van Maggi .

Wie ben ik?

Loes Visscher, creatief denker en doener, intuitief coach en docent. Al 7 jaar coach ik jongeren tijdens en na hun studie om hun eigen pad te kiezen en om te gaan met de hobbels die ze daarbij tegenkomen. Ik zie vooral de laatste jaren steeds meer jongeren die heel veel druk ervaren. Op het eerste gezicht lijkt dat geen probleem, want druk zorgt ook voor prestaties. Maar als het gaat om jezelf leren kennen, weten wat jij wilt, is het wel een probleem. Want daar heb je voor die druk geen tijd voor.
En dan heb ik het nog niet over de wensen en meningen van anderen. En over wat je via social media voorgeschoteld krijgt als het ‘ ideale’  leven. Welke invloed heeft dat op jou?

Daarom heb ik besloten om een programma op te zetten, waarin je de kans krijgt om jezelf te (her)ontdekken. Wie ben jij? Waar hou je van? Wat wil je? En hoe zorg je ervoor dat je keuzes maakt die bij jou passen.
En op die vragen zijn geen pasklare antwoorden te geven, of door wat psychologische testen te doen uit te vinden. Het is een ontdekkingsreis die je aangaat. Tijd die je in jezelf investeert om jezelf te leren kennen en keuzes te maken die bij jou passen.

En dat is precies waar mijn programma’s over gaan!

 

De inhoud van de programma’s:

In september 2018 ben ik ook met een eenmalig gratis online pilot gestart, waarin je met andere tussenjaargangers uitwisselt, terwijl ik ook ondersteun met oefeningen, opdrachten en coaching. Je kunt je hiervoor nog aanmelden, door dit formulier in te vullen.

Boost!

Een programma waarin je intensief aan de slag gaat gedurende 13 weken. Elke week krijg je 2 à 3 opdrachten om aan te werken, opdrachten die je stapje voor stapje dichterbij jezelf brengen. De ene week zit er een creatieve opdracht bij, de volgende keer gebruiken we de natuur als spiegel.

We gaan van wensen naar visie naar het daadwerkelijk beslissen en doen, waarbij we in grote lijnen de creatiespiraal van Marinus Knoope volgen. Het resultaat: dat jij weet wat je wilt en een duidelijk actieplan hebt voor de rest van je tussenjaar.

Ongeveer 6 maanden na de laatste module plannen we een laatste coachsessie om te bespreken waar je staat en wat je nog verder kan helpen. Boost is een persoonlijk programma, waar nodig passen we opdrachten aan of krijg je opdrachten die afgestemd zijn op jouw situatie, maar je bent niet alleen, door de community krijg je ook steun van anderen die in hetzelfde schuitje zitten.

 

12 maanden

DIY

 

waarde

3 maanden BOOST!

+ 9 maanden DIY

 

waarde

9 maanden VIT

+3 maanden DIY

 

waarde

persoonlijke intake v € 150 v € 150
opdrachten in leeromgeving v € 900 v € 900 v € 900
vragenuur 1x per week v € 675 v € 675 v € 675
elke maand group coaching x v € 900 v € 900
offline dag 1x per kwartaal x 1x € 250 3x € 750
persoonlijke opdrachten x v € 100 v € 300
toegang tot community v €400 v 400 v € 400
1-op-1 online coaching 1x per maand x v € 600(4x) v € 1500 (10x)

 

totale waarde:

jij betaalt:

€500

in een keer of  €55 per maand (12 termijnen)

 

 

€2,100

jij betaalt:

€1500

in een keer of  €550 per maand (3 termijnen)

 

€6,000

jij betaalt:

€4000

in een keer of €480 per maand (9 termijnen)

 

 

Daarbij maak ik gebruik van technieken die aanspraak doen op je eigen wijsheid. Nadenken en praten zijn leuk, maar zorgen er vooral voor dat je in je hoofd blijft hangen en daar is het al zo druk. Door gebruik van soms simpele en soms moeilijke oefeningen en opdrachten, in beweging, met creativiteit (kunst zo je wilt) en in de natuur kom je meer in verbinding met jezelf, omdat je dichter op je eigen huid gaat zitten.

Dus geen oneindige testen en veel gepraat, maar aan de slag en door doen ontdekken.