Nuvoli


Nuvoli…. Italiaans voor wolken

Als kind was ik gek op wolken. Ik zag er van alles in. Toen ik mijn eerste fotocamera kocht, maakte ik vaak foto’s van wolkenluchten. (Ironisch genoeg werden ze bij het ontwikkelen vaak niet afgedrukt omdat ze bij de fotozaak dachten dat het mislukte foto’s waren…)

Ik heb nuvoli gekozen als naam voor mijn bedrijf, omdat ik hoop dat ik de creativiteit die elk kind bezit, dat talent om in wolken schapen, koeien, schepen, lepels en andere voorwerpen te zien, weer aan kan wakkeren. Bij individuen en groepen door ze weer te laten kennismaken met hun creativiteit door het trainen van creatieve denktechnieken. En bij groepen door ze op een andere manier te laten samenwerken, waardoor ieders kwaliteiten beter tot zijn recht komen en betere resultaat wordt geboekt in minder tijd.

Nuvoli_logo_groenNuvoli_logo_geelNuvoli_logo_rood

 

 

 

 

Mijn logo zijn verschillende wolken, opgebouwd uit twee maten cirkels. Daarmee kan je oneindig veel wolken maken, wat de inmense mogelijkheden van creativiteit symboliseert. Daarnaast staan de cirkels voor mensen, die in een team zichzelf inbrengen en daarmee samen een unieke vorm maken en kleur geven aan een organisatie.

Meer weten over nuvoli? Maak een afspraak voor een lekker kopje thee of koffie onder de wolken…

wolken