Art by Loes

Wat is kunst? Een afdruk van een indruk. Althans, zo werkt dat bij mij. Ik werk zonder vooropgezet plan en vanuit mijn gevoel en intuïtie en wat daaruit ontstaat is altijd weer een verrassing. Vaak begin ik met een paar kleuren op mijn palet en ontstaat daaruit een beeld. Soms is een doek in één keer af, maar meestal werk ik met meerdere lagen, waardoor het kunstwerk als het ware wordt opgebouwd, zich ontwikkelt.

Voor mij is kunst een manier om stil te staan bij wat ik voel. Contact maken met wat er in mij leeft. Het dient als een spiegel. De vraag aan jou als je naar mijn kunst kijkt is dan ook: Wat zie je? Wat voor gevoel roept het bij je op?

Wil je meer weten? Like dan mijn facebookpagina voor recente ontwikkelingen. Wil je een kunstwerk in het echt bekijken? Neem dan contact met me op.