Tussenjaargangers

 

ZET JE EIGEN KOERS UIT 

Je hebt je HBO/WO afgerond en weet je niet wat te doen. Word het werken of verder studeren, en welke studie of baan dan?

Dat ligt er niet aan dat je niet wilt kiezen, of dat je niet gemotiveerd bent. In tegendeel, als jij weet wat je wilt, ga je er volledig voor.

Maar door alle keuzes en mogelijkheden, door de stortvloed van informatie en meningen van anderen is het lastig om te weten en te voelen wat jij echt wilt.

En hoe je daar nu achter komt? Waar begin je in hemelsnaam?

(Je bent echt niet de enige die daarmee worstelt, ik heb uren websites bezocht, en heel veel open dagen bezocht voor ik wist wat ik ging doen na mijn HBO studie. En ik was niet de enige…)

 

IF YOU DON’T KNOW WHERE YOU ARE GOING, ANY ROAD WILL TAKE YOU THERE – uit Alice in Wonderland

Wil jij over 9 maanden:

  • Weten wie jij wie jij echt bent en wat jij echt wilt?
  • Zekerheid hebben over welke studie of baan bij jou past?
  • In staat zijn om keuzes maken vanuit jezelf?
    Los van wat anderen denken over en willen van jou
  • Zelf je leven leiden, volgens je eigen plan?

Dan is het tijd om NU in actie te komen. Want de enige die jouw koers kan uitzetten, dat ben jij. Met een beetje hulp. Een beetje van jezelf en een beetje van Maggi .

Wie ben ik?

 

 

 

 

 

 Loes Visscher, creatief denker en doener, intuitief coach en docent. Al 8 jaar coach ik jongeren tijdens en na hun studie om hun eigen pad te kiezen en om te gaan met de hobbels die ze daarbij tegenkomen. Ik zie vooral de laatste jaren steeds meer jongeren die heel veel druk ervaren. Op het eerste gezicht lijkt dat geen probleem, want druk zorgt ook voor prestaties. Maar als het gaat om jezelf leren kennen, weten wat jij wilt, is het wel een probleem. Want daar heb je door die druk geen tijd voor.
En dan heb ik het nog niet eens over de wensen en meningen van anderen. En over wat je via social media voorgeschoteld krijgt als het ‘ ideale’  leven. Welke invloed heeft dat op jou?

Daarom heb ik besloten om een programma op te zetten, waarin je de kans krijgt om jezelf te (her)ontdekken. Wie ben jij? Waar hou je van? Wat wil je? En hoe zorg je ervoor dat je keuzes maakt die bij jou passen?
Op die vragen zijn geen pasklare antwoorden te geven, of door wat psychologische testen te doen uit te vinden. Het is een ontdekkingsreis die je aangaat. Tijd die je in jezelf investeert om jezelf te leren kennen en keuzes te maken die bij jou passen.

En dat is precies waar mijn programma’s over gaan!

De inhoud van de programma’s:

Naast dat je in mijn programma’s online oefeningen en opdrachten kunt doen, word je door mij gecoached én leggen we verbindingen tussen de deelnemers. Zo heb je medereizigers voor je traject, waarmee je kun uitwisselen en aan wie je steun hebt tijdens je tussenjaar. 

Boost [XL]

Boost en Boost XL zijn twee programma’s waarin je intensief aan de slag gaat. Bij Boost ondersteun ik je persoonlijk gedurende 13 weken. We beginnen met een persoonlijk kennismakingsgesprek (live of online). Elke week krijg je 2 à 3 opdrachten om aan te werken, opdrachten die je stapje voor stapje dichterbij jezelf brengen. De ene week zit er een creatieve opdracht bij, dan weer een opdracht waarbij beweging centraal staan, en de keer erna gebruiken we bijvoorbeeld de natuur als spiegel. Ik coach je 3 keer tijdens het traject, en nog 1 keer na ongeveer 6 maanden. Tijdens de drie maanden van het Boost traject is er ook één live-dag.

Het resultaat: na 3 maanden weet jij wat je wilt en je hebt een duidelijk actieplan voor de rest van je tussenjaar.

Extra bij Boost XL

Bij Boost XL ondersteun ik je gedurende 9 maanden, wat betekent dat we elke maand een coachgesprek voeren, je persoonlijke opdrachten krijgt en je in totaal 3 live-dagen meemaakt. Dit is de ultieme ondersteuning voor jouw tussenjaar, die ik maar aan 3 mensen kan bieden. Wees er dus snel bij!

Bij beide programma’s geldt dat je gedurende de rest van je tussenjaar toegang hebt tot de tussenjaar academy, waar je extra opdrachten en oefeningen kunt vinden en in de community kun je ook uitwisselen met anderen.

Beide programma’s zijn persoonlijk: dat betekent dat ik opdrachten speciaal voor jou maak of aanpas, naar gelang je situatie. Het is persoonlijk, maar je bent niet alleen, door de community krijg je ook steun van anderen die in hetzelfde schuitje zitten.

 

 

12 maanden

DIY

 

 

 

waarde

3 maanden BOOST

+ 9 maanden DIY

 

 

waarde

9 maanden Boost XL

+3 maanden DIY

 

 

waarde

persoonlijke intake   v € 150 v € 150
opdrachten in leeromgeving v € 900 v € 900 v € 900
vragenuur 1x per week v € 675 v € 675 v € 675
elke maand group coaching x   v € 900 v € 900
offline dag 1x per kwartaal x 1x € 250 3x € 750
persoonlijke opdrachten x   v € 450 v € 900
toegang tot community v €400 v € 400 v € 400
1-op-1 online coaching 1x per maand x   v € 600(4x) v € 1500 (10x)

 

 

totale waarde:

 

jij betaalt:

€500

in een keer of  €55 per maand (12 termijnen)

 

 

 

€2,450

jij betaalt:

€1200

in een keer of  €440 per maand (3 termijnen) 

 

 

€6,600

jij betaalt:

€4000

in een keer of €440 per maand (10 termijnen)

 

Je kunt ook kiezen voor het DIY Boost programma. Dat betekent dat je toegang hebt tot de materialen in de academy, maar geen persoonlijke coaching krijgt en niet deelneemt aan de live-dagen. Wel kun je je vragen stellen tijdens de wekelijkse vraagmomenten.

Wat staat centraal bij mijn programma’s?

Zelf doen en ontdekken. Ik geloof heilig in eigen wijsheid (of eigenwijsheid) en de kracht van lichaamswijsheid. Nadenken en praten zijn leuk, maar zorgen er vooral voor dat je in je hoofd blijft hangen en daar is het al zo druk. Door gebruik van soms simpele en soms moeilijke oefeningen en opdrachten, in beweging, met creativiteit (kunst zo je wilt) en in de natuur kom je meer in verbinding met jezelf, omdat je dichter op je eigen huid gaat zitten.

Dus geen oneindige testen en veel gepraat, maar aan de slag en door doen ontdekken. Spreekt je dat aan? Geef je dan op voor Boost of Boost XL. Wil je meer info? Plan dan hier je gratis kennismakingsgesprek.