Ondertussen traject voor professionals

8 jaar geleden zei ik mijn baan gedag. Na meer dan een jaar puzzelen hakte ik de knoop door om voor mezelf te beginnen. Ik weet nog hoe moeilijk die tijd voor de beslissing was, want wat wilde ik nu echt?

Door alle dagelijkse beslommeringen raken we soms ver verwijderd van wat we echt willen. We voelen alleen nog dat er iets niet optimaal is, maar gaan maar door. Ben jij een van die mensen die #ondertussen #eigenlijk iets anders willen doen of ben je daar nieuwsgierig naar? Dan is dit traject wat voor jou.

ondertussen traject

In januari 2021 ga ik van start met een kleine groep professionals die ik met oefeningen, opdrachten en #coaching ga begeleiden om hun eigen koers uit te zetten. De vraag die centraal staat is: “Wat wil JIJ?”

Wil jij in 2021:

  • Jezelf opnieuw leren kennen en weten wat jij echt wilt?
  • Duidelijkheid krijgen over welke baan bij jou past?
  • In staat zijn om keuzes maken vanuit jezelf? Los van wat anderen denken over en willen van jou?
  • Niet meer volgend zijn, maar zelf je leven leiden, volgens je eigen plan?

Dan is het tijd om NU in actie te komen. Want de enige die jouw koers kan uitzetten, dat ben jij. Met een beetje hulp. Een beetje van jezelf en een beetje van Maggi.

vorm

Ik gebruik werkvormen die wat anders zijn dan normaal, soms leuk, soms confronterend, soms ronduit irritant. Daarbij gebruik ik beweging, maar ook boren we jouw creativiteit aan. Daardoor leer je jezelf weer kennen en leer je voelen wat jij nu echt wilt. We gaan samen de ontdekkingsreis aan en helpen elkaar om te gaan verkennen. En zoals een coachee van mij het omschreef: “Doordat je met de oefeningen al buiten je comfortzone bent geweest, helpt het je om in je eigen leven ook de dingen te gaan doen die wat spannend zijn, maar die je wel echt wilt.”

tijdsbesteding 

We werken 3 maanden intensief samen. Je hebt dan ook zo’n 4-8 uur per week nodig om hieraan te besteden.

inhoud

Hoe ziet het BOOST traject eruit:

  • We beginnen met een online intake, zodat ik precies weet wat er bij jou speelt en ik je gericht kan helpen bij je eerste stappen. [waarde €150]
  • In januari komen we als groep bij elkaar voor een dag vol met activiteiten. [waarde €250]
  • In de online omgeving staan elke week nieuwe opdrachten klaar. Daarmee kun je zelfstandig aan de slag. Ik sta klaar voor vragen en bij moeilijkheden. [waarde €1500]
  • Tijdens het traject hebben we elke twee weken een online groepscoaching. Daarin deel je waar je staat en waar je nog hulp in kunt gebruiken. Door dit met de groep te delen kan je elkaar steunen en leer je ook van elkaar. Bovendien kun je gebruik maken van elkaars netwerk. [waarde €450]
  • Gedurende het traject plannen we 3 keer een 1-op-1 online coachgesprek in van ca. 1 uur en ook na het traject (ca. 1/2 maanden na afloop) vindt nog een coachingsgesprek plaats [waarde €600]

Wil je langer begeleid worden? Dan kunnen we daar individuele afspraken over maken.

kosten
Het boost traject kost

Wie ben ik?

Loes Visscher, creatief denker en doener, intuitief coach en docent. Al 7 jaar coach ik jongeren tijdens en na hun studie om hun eigen pad te kiezen en om te gaan met de hobbels die ze daarbij tegenkomen. Vanuit mijn eigen ervaring weet ik hoe het is om vast te lopen in een baan, en hoe moeilijk het is om daar uit te komen. Voor mij stond daarbij 1 ding centraal: wat wil ik diep van binnen? Los van wat anderen denken, wat jij denkt te moeten, wat praktisch en veilig is.

Daarom heb ik besloten om een programma op te zetten, waarin je de kans krijgt om jezelf te (her)ontdekken. Wie ben jij? Waar hou je van? Wat wil je? En hoe zorg je ervoor dat je keuzes maakt die bij jou passen?
Op die vragen zijn geen pasklare antwoorden te geven, of door wat psychologische testen te doen uit te vinden. Het is een ontdekkingsreis die je aangaat. Tijd die je in jezelf investeert om jezelf te leren kennen en keuzes te maken die bij jou passen.

En dat is precies waar mijn programma’s over gaan!