Dromen voor 2014

In december heb ik een bijzonder evenement bijgewoond van Judith Webber, waarin we in de loop van een dag gewerkt hebben aan puur onszelf zijn met als hoogtepunt: jezelf zijn op een podium. Zonder voorbereiding hebben we daar met elkaar gedeeld wat onze wensen zijn voor 2014. En die wil ik ook graag met jullie delen.

Hierbij het filmpje van mijn optreden van 3 minuten.
PUUR_2013_#28_Loes-YouTube_HD_1080
Dit ben ik, in al mijn kracht en kwetsbaarheid. Hopelijk inspireert het je.

Wil jij me helpen om mijn dromen te verwezenlijken door:
– een training te volgen op het gebied van creatief denken;
– je team te laten begeleiden en/of trainen om betere samenwerking te bereiken;
– je geïnteresseerd bent om je creativiteit te verkennen in een ervaringscyclus met allerlei creatieve werkvormen;
– of kun je mij een podium bieden om te vertellen over wat er gebeurt als je creativiteit de ruimte geeft in je team en je onderneming?

Dan hoor ik graag van je! Bellen kan op 06-29895989 of je kunt mailen met loes [@] nuvoli.nl.