Nuvoli is jarig!

Op 16 september is het een jaar geleden dat ik op de fiets stapte om bij de Kamer van Koophandel mijn bedrijf te registreren. Ik heb al leuke, nuttige, leerzame en energieke opdrachten mogen vervullen voor Boerdam, het COCD, het UWV, de Gemeente Zwolle, Windesheim, Wavin en Vivente.

Wat heb ik gedaan? Korte programma’s als bijvoorbeeld brainstorms, workshops over ‘verbinding’, tot langere trajecten op het gebied teambegeleiding, ik heb andere trainers mogen trainen op het gebied van creatieve spelregels en -werkvormen, mijn inzichten over creatief denken mogen delen met de leerlingen van groep 8 van een basisschool, en een teammiddag verzorgd in het teken van kennismaking en visievorming.

Ik hoop de komende tijd mijn bedrijf verder te kunnen uitbouwen en nog meer mensen te kunnen bereiken om hun creativiteit in te zetten om beter (samen) te werken. Maar eerst is het tijd om feest te vieren. Want wie jarig is, trakteert.

Daarom geef ik op maandag 16 september 2013 het volgende weg:

Party-balloons-Cyan-white-cloud-balloons-6-count

’s ochtends

2 x 90 min  vrijblijvend advies over het inzetten van de creativiteit van je medewerkers om je komende project  of bijeenkomst effectiever en efficiënter te laten zijn

’s middags
1 x 4 uur begeleiding van een workshop, vergadering of brainstorm op 16 september in de middag*  (De begeleiding op 16 september is gratis, de evt. benodigde voorbereiding en materiaal vallen niet onder het verjaardagscadeau)

Wil je voor een van deze cadeau’s in aanmerking komen? Stuur dan een mail naar loes @ nuvoli.nl of bel 06-29895989.