Training

TRAININGSAANBODballoon

Mijn trainingsaanbod richt zich op creativiteit, innovatie en samenwerking. Ik geef zowel trainingen op maat (neem daarvoor contact op) en trainingen met open inschrijving.

Open inschrijving trainingen creatief denken

Wil je je creatief denken verbeteren? Zoek je nieuwe oplossingen voor oude problemen of merk je dat je vastloopt in het bedenken van nieuwe ideeën? Dan heb ik de juiste training voor jou!

– Maak kennis met creatief denken in de workshop crea(c)tief denken (2,5 uur).  Heb je interesse, mail me, dan plannen we in overleg een workshop
– Verdiep je in het proces van creatief denken en vul je eigen toolbox met technieken bij de  basistraining creatief denken (totaal 8 uur).
– Of ga je voor het ontwikkelen van je individuele creativiteit en investeer je in een traject dat jou helpt om je persoonlijke creatieve manier van werken te vinden?

Klik op de links voor meer informatie over de verschillende trainingen.

Reacties van eerdere deelnemers aan workshops en trainingen:

“Ik ben creatiever dan ik dacht.”
“Ik heb geleerd dat creatief denk leuk is en niet zo moeilijk is als het lijkt. Verder kan het je erg helpen in de dagelijkse praktijk doordat je problemen en casussen anders leert benaderen.”
“Het is de tijd en moeite waard om creatieve denktechnieken toe te passen.”
“‘Ik beveel deze workshop bij anderen aan, want het is leerzaam en inspirerend.”
“(Her)ontdek je eigen mogelijkheden met deze training”

Interesse?

Mail dan naar loes[@]nuvoli.nl of bel 06-29895989