Training voor creatieve teams

Als je als team regelmatig nieuwe ideeën moet verzinnen, kan dat best lastig zijn. Daarom heb ik een serie workshops ontwikkeld, waarin je als team aan de slag gaat om hierin stappen te zetten. In twee achtereenvolgende workshops, werken we aan jullie samenwerking in het creatieve proces én de gereedschappen die bij jullie als team passen.

Workshop 1: creatief teamprofiel (1.5 uur)

Aan de hand van een korte test (gebaseerd op het werk van Roger von Oech) kijken we waar de individuele medewerkers in het creatieve proces het best tot zijn recht komen. Door hier vervolgens mee te oefenen, kunnen jullie ervaren hoe het werkt als je je creatieve talent op de juiste plek en het juiste tijdstip inzet.

Workshop 2: team toolkit (ca. 2.5 uur)

We gaan op ontdekkingsreis aan de hand van een daadwerkelijke innovatie/creatievraag van jullie team. Dat kan zijn een product, tekst, reclamecampagne of (doe eens gek) een wiskundeles. Door verschillendeproefkonijn technieken te gebruiken, kunnen we erachter komen wat voor jullie wel én niet werkt.

Na de tweede workshop evalueren we de training en kijken we hoe ver jullie dan als team staan. Mocht het team dan nog verdere ondersteuning nodig hebben, dan maken we daar afspraken over.

locatie en duur

De totale duur van de training is circa 4 uur. Het aantal deelnemers minimaal 4, en maximaal 12.
Ik kom hiervoor graag bij jullie op locatie, maar ook bij mijn werkruimte bij de creatieve coöperatie in Zwolle zijn er mogelijkheden.

financieel

Totale kosten voor de training zijn €960 bij 4 personen, elke persoon meer is €50 euro toeslag. Reiskosten en zaalhuur worden separaat berekend indien van toepassing.