Workshops op congressen en evenementen

2013-09-17 11.02.02Op congressen en evenementen zijn interactieve workshops een must. Daarvoor bent u bij mij aan het goede adres. Ik heb ervaring met gevarieerde groepen en met humor werken deelnemers bij mij aan het thema dat past bij uw evenement.

Voorbeelden:

– workshop “creatief samenwerken”: op basis van een korte test gaan de bezoekers in teams aan de slag gaan met een gevaarlijk simpele opdracht

– workshop over “rebel matchmaking“: bezoekers zoeken elkaar op en gaan samenwerken aan de hand van de (rebelse) dromen die zij hebben.

– workshop “creatief denken”: introductie van een aantal creatieve denktechnieken, door vooral te doen en te ervaren.

– workshop “verbinden”: deelnemers ondervinden door middel van verschillende werkvormen emotioneel en lijfelijk wat verbinding maken is en komen samen tot conclusies over wat daarvoor nodig is in de organisatie.

Ik werk ook samen met anderen, waardoor een circus/acrobatiek/jongleren workshop of muzikale omlijsting ook mogelijk is.

Heeft uw congres of evenement een ander thema, maar wilt u een creatieve, interactieve invulling mét goede energie en een vleugje humor? Neem dan gerust contact met mij op!