Wat wil jij? Gebruik je beeldkracht! workshop op 12 januari 2019

Ik las net een artikel van Schouten en Nelissen, waarin de kracht van verbeelding aan bod komt (https://www.sn.nl/blog/doen-wat-je-echt-wilt-maar-hoe-dan)

Het voorbeeld dat zij gebruiken is dat van een gestresste projectmanager, die geen nee kan zeggen en daardoor zowel thuis als op zijn werk in de problemen komt. Die persoon komt een stap verder door dat hij een nieuw wensbeeld formuleert: dat hij als ontspannen man om 17u30 thuiskomt, met zijn gezin eet en de kinderen naar bed brengt.

Zo’n beeld is krachtig: je ziet het voor je, je hoort in gedachten de reacties van de kinderen als je thuiskomt, je kunt voelen hoe je door die reacties zou voelen, bijna proeven hoe het avondeten smaakt en hoe de frisgewassen kinderen tussen de lakens ruiken.

Een toekomstbeeld waarbij je (al!) je zintuigen gebruikt is erg krachtig, want daarmee wordt het maken van keuzes makkelijker. Je kunt dat doen door het op te schrijven, of door het letterlijk te verbeelden met bijvoorbeeld een collage of door te schilderen.

Wil jij hier ook mee aan de slag? Op vrijdag 12 oktober 2018 en zaterdag 12 januari 2019 kan je bij mij aan de keukentafel aanschuiven om je eigen toekomstdromen te verbeelden. Ingrediënten? Papier, verf, lijm, tijdschriften, scharen en lekkere thee en koffie met wat lekkers erbij.

https://www.facebook.com/events/341189959759468

Kosten zijn €25 incl BTW voor particulieren