Wat wil jij?

6 jaar geleden zei ik mijn baan gedag. Na meer dan een jaar puzzelen hakte ik de knoop door om voor mezelf te beginnen. Ik weet nog hoe moeilijk die tijd voor de beslissing was, want wat wilde ik nu echt?

Toen ik drie maanden geleden begon met mijn pilot voor studenten in een tussenjaar met als titel “Zet je eigen koers uit”, kreeg ik heel veel reacties van werkenden. “Jammer dat ik niet mee kan doen” was een veelgehoorde kreet. Daarom ga ik in januari 2019 van start met een kleine groep werkenden die ik met oefeningen, opdrachten en #coaching ga begeleiden om hun eigen koers uit te zetten. De vraag die centraal staat is: “Wat wil JIJ?”

Door alle dagelijkse beslommeringen raken we soms ver verwijderd van wat we echt willen. We voelen alleen nog dat er iets niet optimaal is, maar gaan maar door. Ben jij een van die mensen die #ondertussen#eigenlijk iets anders willen doen of ben je daar nieuwsgierig naar? Neem dan contact met mij op.